Op zondag 7 maart organiseert Wijnen Van Eccelpoel in hotel Aldhem de 7e editie van haar grandiose Wijnbeurs.

[pic=76_1265824641.jpg][pic=76_1265824843.JPG]

In aanwezigheid van méér dan 35 geselecteerde wijnboeren kan u degusteren van het uitgebreide wijnaanbod, delicatessen, kazen en hammen. Om de 2 jaar brengt Wijnen Van Eccelpoel op haar Wijnbeurs meer dan 1.000 wijnliefhebbers samen om te genieten, persoonlijk met de wijnboeren te praten en informatie in te winnen over het wijnhuis, de wijngaarden en de vinificatie.

U kan een afspraak maken voor een exclusief bezoek aan wijngaarden in de beroemdste wijnstreken in de EU, en netwerken.

7e editie met hemelse gasten

Deze 7e editie van de Wijnbeurs heeft heel wat opvallende troeven. Philippe Baillarguet, keldermeester van Château Ausone (1er Grand Cru Classé A Saint-Emilion) is één van de grote namen. Hij stelt persoonlijk de edele wijnen voor van de familie Vauthier én zijn eigen project in Saint-Emilion.

Champagnehuis Jacquesson (Dizy) presenteert haar subtiel assortiment. Verder laten meer dan 35 andere sympathieke wijnproducenten uit Frankrijk, Spanje, Italië, Libanon en Portugal hun heerlijkste flessen proeven.

Laat u meevoeren in een ontdekkingstocht in de immense wijnwereld: ontdek genereuze topwijnen of perfecte artisanale landwijnen voor iedere dag met passie en liefde gemaakt.

Wijn is een gave God's. Kom ze ontdekken op de 7e Wijnbeurs van Van Eccelpoel.

Bezoek de website www.vaneccelpoel.be voor de update van de lijst met de aanwezige wijndomeinen. Schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Wanneer ? zondag 7 maart 2010, van 10 tot 18u. Waar ? Aldhem Hotel, Jagersdreef 1, 2280 Grobbendonk Toegang ? 12 euro, kristallen proefglas en hapjes delicatessen inbegrepen. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Bekijk de HD-video met Koen in 1080p. Win vrijkaarten:  ThalsFM.be geeft binnenkort 10 x 1 vrijkaart weg. 1 per familie. Volg onze Wedstrijd-pagina.